PROJEKTI

Deo enterijera zgrade Narodnog pozorišta u Subotici

Rešenje dela enterijera Narodnog pozorišta u Subotici obuhvata četiri prostorne celine: prostor pozorišnog kluba, probne salu, restorana i kafe poslastičarnicu. Osnovni zajednički pristup u rešavanju svih prostornih celina bazira se na potrebi za stvaranjem fleksibilnog prostora kao i stvaranju različitih atmosfera unutar svakog prostora. Pretpostavljeni osnovni scenariji transformacije prostora obuhvataju i naglašavanje postojećih inspirativnih elemenata u prostoru. Razrada svake celine je delo različitih autora.

Autori

Building / Objekat: National Theatre in Subotica / Narodno pozorište u Subotici

Location / Lokacija: Subotica

Designed / Projektovano: 2011.

Team of authors / Autorski tim:

Atanacković Jeličić Jelena
Kojić Radomir
Maraš Igor
Miškeljin Ivana
Todorov Marko
Vladimir Kubet
Vladan Varićak

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *